Общи условия

Моля, запознай се с общите условия на сайта преди да го използваш и да извършваш поръчки чрез него: Настоящите общи условия са предназначени за регулиране на отношенията между онлайн магазин на сайта bezcigari.bg, наричан по-долу за краткост ДОСТАВЧИК, и клиентите, наричани по-долу ПОЛЗВАТЕЛИ, на електронния магазин на сайта bezcigari.bg

Осъществявайки достъп до и използвайки уебсайта www.bezcigari.bg вие приемате без ограничения и безусловно настоящите Общи условия.

Данни на доставчика

Доставчик: Нет Актив Консултинг ЕООД
ЕИК: 203263275
Адрес: гр. Пловдив , р-н Тракия , бл. 194 , вх. Г
E-mail: info@bezcigari.bg

Отказ от отговорност

В сайта bezcigari.bg се споделят единствено лични впечатления, мнения и заключения на автора. Нито един текст от сайта не може да бъде тълкуван като научно заключение.

bezcigari.bg не носи отговорност за грешки и неточности, които могат да бъдат намерени в текстовете на сайта и споделяната в него информация, или действията, които могат да бъдат предприети от потребителите на сайта като резултат от споделената информация.

Изключена е възможността от автора на сайта и упълномощени от него лица да се търси отговорност за персонални, материални и имуществени щети.

Доставка до България

На територията на Република България доставката на книги се осъществява по 2 начина:

- Доставка до офис на куриерска фирма - изпълняват се доставки до офиси на куриерски фирми Еконт и Спиди, по избор на клиента.

- Доставка до адрес на клиента.

Срок за доставка до България

Максималният срок за доставка на територията на Република България е 5 работни дни, а стандартният е 2-3 работни дни. При възникване на непредвидени обстоятелства срокът за доставка може да бъде удължен, като клиентът ще бъде уведомен по e-mail за това.

Цени за доставка до България

Цената на доставката при поръчка на 1 книга е 5.90 лв. до офис на куриерски фирми Еконт или Спиди, или до адрес в България.

Цената на доставката на книгата е БЕЗПЛАТНА до офис на куриерски фирми Еконт или Спиди или до адрес в България при поръчка на 2 или повече книги, които да бъдат доставени до едно място с една пратка.

Заплащане на поръчки до България

Поръчките на територията на Република България се заплащат с наложен платеж при получаването им от куриерската фирма.

Доставка до чужбина

Доставка на книги извън територията на Република България е възможна, като начинът, срокът и цената на доставката се договарят с клиента индивидуално в зависимост от неговото желание.

Връщане на закупена книга

В срок от 7 работни дни, считано от деня на покупката, клиентът има право да върне закупената книга при условиe, че книгата е с нененарушена цялост, без наранявания, одрасквания или външни повреди.

Книгата следва да бъде доставена до офис на куриерска фирма, от където тя е изпратена. Транспортните разходи за връщането на книгата са за сметка на клиента.

За връщане на закупена книга клиентът следва да изпрати своите данни от поръчката - име, телефон и e-mail на електронната поща на сайта: info@bezcigari.bg

Без Цигари © www.bezcigari.bg Всички права запазени
 
 
Мнението ти е записано! Благодаря ти!
Съжалявам, възникна грешка и мнението ти не е записано. Моля, опитай отново!