Цигарите или живота История за успешното отказване, написана от един бивш пушач

Цигарите или живота - книга за отказване на цигарите

Това е книга за отказване на цигарите, написана от един бивш пушач. Струва само колкото няколко кутии, а може да промени живота ти!

Замисли се над такава сделка: малко цигари или тази книга?

Ако избереш цигарите, няма да промениш нищо. Животът ти ще продължи както досега, а ти ще бъдеш същият пушач, палещ поредната цигара и заканващ се някога да ги откаже!

Ако избереш книгата, може да промениш всичко. Защото тя ще ти подскаже как да върнеш живота си! Да се измъкнеш от вонящия отровен капан, в който си попаднал, и никога повече да не искаш да се връщаш в него обратно! Да живееш истински заради всички хубави неща на този свят, без зависимости и без да плащаш данък за глупостта си!

Е, какво избираш: цигарите или живота?

bezcigari.bg

Брой страници: 160
Корица: мека
Размери: 145х204 мм.
Автор:
ISBN: 978-619-91785-2-2
Цена: 12.90 лв.

За книгата

Това е книга за отказване на цигарите, но не разбирай нещо като система в стъпки и правила, които да изпълняваш, за да спреш да пушиш. Всъщност за да добиеш по-точна представа ще започна малко по-отдалеч.

Преди да откажа цигарите бях един редови пушач с 30 години стаж и много неуспешни опити за отказване зад гърба си. Пропуших още като ученик, продължих в същия дух като младеж, като възрастен започнах да осъзнавам реалността и реших, че трябва да спра да пуша. Започнах да опитвам, с годините го правех все по-често, но всичките ми опити завършваха с неуспех. Бях попаднал в капан от който не можех да се измъкна. Но един ден просто го направих – сложих край на пушенето, и то стана лесно, почти без усилия. След много години лутане и още повече неуспешни опити аз най-после успях да се преборя с най-големия си враг. И не само че спрях да пуша, ами дори не исках да си помисля да започна отново. Изхвърлих цигарите от живота си завинаги и бях най-щастливия човек на света!

След този мой успех освен, че бях на седмото небе от щастие, бях учуден и любопитен как нещата сега се получиха лесно, а толкова години все не успявах. Започнах да си задавам въпроси и да търся отговори:

- Как успях да го направя?

- Защо този път всичко стана толкова лесно?

- Какво ми пречеше досега и какво ми помога този път?

- Защо сега не искам да пуша за нищо на света, а при всеки предишен опит това желание ме измъчваше и ме караше отново да запаля?

Задавах си въпроси и търсех отговорите в себе си и около мен. И постепенно ги намерих. Разбрах какво се беше случило. Разбрах какво ме беше довело до този момент, защо толкова години не успявах и защо сега можах да го направя. Осъзнах и много други неща – колко глупаво нещо е пушенето, но и колко опасно е всъщност. Колко много може да загубиш заради своята зависимост и заблуда. Колко лесно човек попада в капана на цигарите и колко трудно може да се измъкне от него.

Бившият пушач става най-добрия специалист по отказване на цигарите. Вече като такъв мисля, че мога да дам добър съвет на тези, които искат да спрат пушенето, но все не успяват да го направят. И да споделя своя опит, за да помогна на други, които имат нужда от това.

Та стигнах до там откъдето започнах – това е книга за отказване на цигарите, написана от специалист в тази област – един бивш пушач. В нея описах начинът по който аз успях да се справя с пушенето. Опитах се да разкажа за всичко, което ми помогна да успея и за това, което ми пречеше, за всички изводи до които достигнах през всичките години на пушене и многото си неуспешни опити. В тази книга ще намериш моята рецепта за успех, описана подробно, с всички необходими съставки. Тя може да работи и за теб и за всеки пушач, който иска да откаже цигарите.

Това е накратко за моята книга. Ако съм предизвикал интересът ти вече можеш да се сдобиеш с нея.


Цигарите или живота

Защо книгата е озаглавена точно така?

Защото мисля, че точно този избор стои пред всеки пушач – да продължава да пуши с всички негативи на този идиотски навик или да спре завинаги заради себе си и всички ценни хора и неща в живота си.

Не, въобще не е пресилено, ако случайно си го помисли. Повечето хора изобщо не си представят колко опасно е пушенето, но то е отнело милиони човешки животи и е разрушило съдбите на мнозина, посегнали към цигарите.

Пушачите живеят със заблудата, че цигарите са нещо вредно, но не чак толкова, а и на тях няма да им се случи нищо от това, което те причиняват. Защото са късметлии, и защото са по-здрави от другите, и защото са по-специални може би. И никога не си задават въпроса Цигарите или живота, защото ... ами защото така! Докато дойде момента в който реалността се изправи с цялата си гадост срещу тях и вече е късно за въпроси и за избори ...


И малко цитати от книгата ...
за да те заинтригувам още повече

Бившите пушачи са най-добрите специалисти по отказване на цигарите!

За да скъсаш с цигарите не трябва да се отказваш от тях, а да ги изхвърлиш от живота си!

Цигарата е партньорът на пушача в живота. Те ще са заедно, докато смъртта или здравият разум ги раздели!

Човешката история е обвита в облаци тютюнев дим...

Малката димяща пръчица е истинска фабрика за отрова...

Въпросът не е ДАЛИ пушенето ще ти навреди, а КОГА и КАКВО ще ти причини!

Парите за цигари са данъкът за глупостта на пушача!

Пушенето е огромен букет от... гадости!

Да замениш цигарата с друго средство за пушене, е все едно пияницата да замени твърдия алкохол с по-лек!

Пушачите са наркомани и техният наркотик е никотинът. На него те дължат цялата си любов и привързаност към цигарите и пушенето.

Тийнейджърът е способен да извърши и най-голямата идиотщина, за да бъде като другите!

Първата цигара те отвежда до ръба на пропастта. Следващата те бута в нея!

Който иска да откаже цигарите, търси начин да го направи. Останалите си намират оправдания!

Влюбеният е способен на огромна глупост заради голямата любов, а пушачът – заради една цигара!

Отказът от тютюнопушене е най-лесното нещо на света. Знам, защото съм го правил хиляди пъти…

За да откажеш цигарите, не е нужна силна воля, а силна мотивация!

Отказването на цигарите е като лошият спомен – боли само ако мислиш за това!

Щом аз успях, значи, и ти ще го направиш!

Само човек, който е бил в капана на цигарите, може да оцени колко хубав е светът навън!

Животът без цигари е много по-хубав от живота с цигари!

В живота на всеки човек има моменти, в които прави избор и този избор променя съдбата му. Е, приятелю, този момент е такъв. Избирай: ЦИГАРИТЕ или ЖИВОТА! Отговорът може да е само един!

Без Цигари © www.bezcigari.bg Всички права запазени
 
 
Мнението ти е записано! Благодаря ти!
Съжалявам, възникна грешка и мнението ти не е записано. Моля, опитай отново!