Безплатна онлайн консултация с мен

Искаш да откажеш цигарите, но все не успяваш? Имаш нужда от помощ в това невъзможно начинание?

Понякога и най-силният човек се нуждае от подкрепа, за да се справи с някоя трудност в живота си. Понякога е нужно само едно леко побутване, за да преобърнеш цяла планина.


Бившият пушач - най-добрия специалист по отказване на цигарите

Аз съм бивш пушач. Знам много за отказването. Имал съм стотици неуспешни опити, но и ЕДИН успешен. Пуших 30 години, но успях да се справя с цигарите и те вече са един отминал етап от моя живот.

Като бивш пушач знам какво би помогнало на човек, който иска да спре пушенето. И знам, че тази помощ може да е малкото камъче, което ще преобърне живота ти.

Като бивш пушач съм готов да помогна на всеки, който иска да каже НЕ на цигарите завинаги. Ще го направя като се срещна онлайн със всеки, който пожелае и ще му дам моя опит в борбата с пушенето.


Как се провеждат консултациите?

Аз не съм Доктор на цигарените науки(макар че разбирам доста от тях) и нямам лъскав кабинет за срещи, затова консултациите с мен се провеждат онлайн.

Ще се видим на екрана на компютъра или телефона и ще си поговорим за цигарите, живота и за каквото друго се сетим. Продължителността и броя на консултациите зависи само от това как ще ни върви разговора, а целта е една - да ти помогна да откажеш цигарите.

Консултацията ще се проведе в удобно за теб и за мен време. Можеш да бъдеш сам или с други хора, както прецениш.

Аз ще бъда сам и от моя страна ще получиш пълна дискретност за проведения разговор.


Колко струва консултацията?

Консултацията с мен е напълно БЕЗПЛАТНА.


Защо го правя?

Гледал ли си филма "Предай нататък"? Той е за едно малко момче, което искаше да промени света като направи три добрини на трима непознати, и всеки от тях да предаде нататък като направи същото и така светът да стане едно по-добро място.

Е, това е моят начин да предам нататък. Но няма да е само на трима от Вас, а надявам се на много повече. Вярвам, че си заслужава.

Не губи време, запиши се сега!

Ако искаш да се срещнем онлайн и да получиш моята помощ в борбата с цигарите просто попълни формата и аз ще се свържа с теб, за да уточним кога да направим косултацията.

Освен име, е-mail и телефон моля, попълни и полето Информация в което накратко опиши защо имаш нужда от моята помощ и отбележи предпочитания от теб начин за връзка - по телефон или e-mail.
Това е важно за мен и ще бъде основен критерий за това с кого да се свържа за консултация ако желаещите са повече от възможностите ми.

Твоето име:
Твоят телефон:
Твоят e-mail:
Информация:
С натискането на бутона "Изпрати" потвърждаваш съгласието си с Декларацията за поверителност.
Без Цигари © www.bezcigari.bg Всички права запазени
 
 
Мнението ти е записано! Благодаря ти!
Съжалявам, възникна грешка и мнението ти не е записано. Моля, опитай отново!